Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dostlarımız İçin En İyisi

  Köpek dostlarımız için

 

Köpek dostlarımız için doğru mama ve doğru besinler tercih etmemiz gerekir. Bu ayrıntılara dikkat ederken beraberinde her köpek cinsinin farklı olduğu unutulmamalı ve bunun doğrultusunda beslenme gereksinimleri göz önünde bulundurulmalıdır. Köpeklerin çoğu zaman yediği besinler doğru beslenmek için uygun olmayabilir. Ya da bunun dışında vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri karşılamayabilir. Böyle durumlarda evcil hayvan gıda takviyesi ürünleri tercih edilmesi gerekir. Özellikle günümüzde köpekler üzerinde vitamini eksikliği gibi pek çok rahatsızlık görülmektedir. Bu durumla karşı karşıya kalan köpeklerin ise aynı insanlar gibi bu gereksinimleri dışarıdan alınması gerekir.

 

 

 

Ancak bu gereksinimler amacıyla kullanılan ürünlerin köpeğimizin cinsi ve diğer unsurlarını belirleyerek dikkatli bir şekilde seçilmesi gerekiyor. En basitinden yavru bir köpek ile yetişkin bir köpek arasında kullanılan ürünlerin farklı olacağı ortadadır. Canina tarafından üretilmekte olan gıda takviyesi köpeklerin mevcut enerjisini artırmak ve vücudun duyduğu vitamin gibi eksikleri tamamlamak amacıyla üretilmiştir. Sadece besin eksikliklerinde değil aynı zamanda hastalık ya da hamilelik gibi durumlarda da bu gıda takviyelerinin kullanılması gerekir.

 

 

 

 

 

Gıda Takviyesi Faydaları

 

Canhydrox Gag tablet ürünü evcil hayvan dostlarımız için pek çok faydayı beraberinde getiriyor. Doğru bir şekilde kullanıldığı takdirde köpeklerde bulunan kalıtsal gelişim bozuklukları başta olmak üzere pek çok vitamin eksikliği karşılanıyor. Köpekler yapıları gereği sindirim sistemi hassas canlardır. Bundan dolayı gıda takviyesi aracılığıyla köpeklerin sindiremediği besinlerde bulunan vitamin ve mineraller vücutlarına taşınır. Günümüzde özellikle son zamanlarda köpeklerde dahi obezite sorunları gibi hastalıklar meydana geliyor. Köpek uyarlanan diyetlerde bu gıda takviyelerinin yeri oldukça önemlidir.

 

Uygulanan rejim ile birlikte verilen gıda takviyesi ürünü ile birlikte köpekler daha kolay ve daha hızlı bir şekilde normal hallerine dönmektedir.