Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa Orhangazi’de yoğun bayramlaşma

Bursa’da Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun bir bayramlaşma programı uyguladı. BURSA (İGFA) – Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın …

Bursa'da Orhangazi Belediye Başkanı

Bursa’da Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun bir bayramlaşma programı uyguladı.

BURSA (İGFA) – Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, bütün bayramı kapsayan bayramlaşma programına Cumhuriyet Meydanı’nda resmi bayramlaşma töreni ile başladı. Bayramın birinci günü öğleden önce gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine Orhangazi Kaymakam Vekili Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Muhtarlar, Gazi ve Şehit Aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda, kaymakam Vekili Hasan Göç, Belediye Başkanı Bekir Aydın ve siyasi parti ilçe başkanları konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Aydın meydan programının ardından bayramda çalışan kurumları ziyaret etti. Bu kapsamda görev başındaki emniyet, jandarma ve itfaiye teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

Başkan Aydın, Ak Parti Orhangazi ilçe başkanlığına da bayram ziyaretinde bulundu. Mahallelere Bayram Ziyareti: Belediye başkanı Bekir Aydın bayramlaşma ziyaretlerini Orhangazi’nin Çeltikci, Gedelek, Karsak, Gemiç, Gürle, Yenigurle, Akharem, Gölyaka, Dutluca, Yenisölöz, Sölöz, Heceler, Narlıca mahalleleriyle sürdürdü. Ziyaretler sırasında mahalleli ile bayramlaşan Başkan Aydın vatandaşların taleplerini de not aldı.