Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz Resim Yükleme Servisi

İnternette resim yükleme servislerinin

İnternette resim yükleme servislerinin reklam dolu olması, görüntü kalitesini bozması ve karmaşık linkler sunması kullanıcıların canını sıkıyor. Artık siz de reklamsız ve kolay bir şekilde resminizi yükleyebilecek, linkinizi alıp istediğiniz her yerde paylaşabileceksiniz. Örneğin oynadığınız bir oyunda görüntü aldınız ve bunu birçok farklı forumda paylaşmak istiyorsunuz. O halde hemen siteyi ziyaret edin ve resim yükle butonuna tıklayın. Ardından karşınıza çıkan pencereden istediğiniz resmi seçin ve yükleyin. Yapacağınız işlem işte bu kadar basit olacaktır. Sadece 10 saniyede resminiz yüklenmiş olacak. Ayrıca sitenin bir diğer güzel yanı ise seçtiğiniz resmin kategorisini belirleyebiliyor olmanızdır.

İsteğinize Uygun Filtreler

Resim yükleme servisi olarak hizmet veren web sitesinde artık özgürsünüz. Hem kategori belirleyebilecek hem de birbirinden farklı filtrelerden yararlanabileceksiniz. Örneğin resminiz aile için uygun değil. Bunun için belirtilmiş olan kutucuğu işaretleyecek ve aile için uygun olmadığını belirtmiş olacaksınız. Aynı zamanda resminiz yüklendiği anda sizlere sosyal medya ikonları ile rahatça paylaşma imkanı da tanımaktadır. Bu sayede hiç zorlanmadan resim paylaş seçeneği ile doğrudan istediğiniz ikona tıklayabilecek ve paylaşımınızı yapabileceksiniz. Beğeneceğinizi düşündüğümüz bir diğer özelliği ise kullanım kolaylığıdır. Sunduğu tüm linkleri paylaşacağınız sitelere göre dizayn etmektedir. Yani bir forum sitesi, sosyal medya, web sitesi gibi farklı link türlerini sizlere sunmaktadır.

Paylaşım Kodları Özelleştirilmiş

Daha önce kullandığınız resim yükleme servislerinden farklı olarak burada düzene önem verilmiş. Yüklediğiniz resme ait tam boyut, direkt linkler, tam görünüm, orta resim, küçük boyut gibi alternatiflerini sizlere sunmuş. Bu kategoriler altında HTML, BBCode, Markdown gibi linkleri de vermiş. Yani resmi ister büyük boyutta ister tam boyutunda paylaşabileceğiniz özgün kodlar anında karşınızda olacaktır. Buradaki linkleri hemen kopyala yapıştır yöntemi ile dilediğiniz her yerde de paylaşabileceksiniz. Artık hızlı resim yükleyebileceğiniz, isteğinize uygun linkleri alabileceğiniz bir web sitesi kullanıyor olacaksınız. Dilerseniz site üzerinde hesap oluşturabilir ve Premium özelliklerinden de yararlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı bu resimlere yönlendirerek beğenmelerini sağlayabilir, onların da resimlerinizden faydalanmalarına olanak tanıyabilirsiniz. Hemen siteyi ziyaret edin ve reklamsız resim yüklemenin keyfini çıkarın.