Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Etkinlik Biletlerinin Aranan Adresi

İzmir etkinlik ve konser

İzmir etkinlik ve konser açısından oldukça gelişmiş bir şehirdir. Türkiye’nin en batı kıyılarından birinde konumlanan İzmir hem yaz aylarında hem de kış aylarında pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır.
Ege’nin incisi lakabıyla bilinen İzmir, çeşitli turistik mekanlara sahip olduğu için yıl içerisinde pek çok kişinin ziyaret ettiği bir şehir konumundadır. Eski adı Smyrna olarak bilinen İzmir, yaklaşık 8000 yıllık bir geçmişe sahiptir. Bu da İzmir’in hem tarihi hem de doğal güzellerinin bulunmasına neden olmaktadır. Tarihi boyunca 32 farklı uygarlığa  ev sahipliği yapmış olan şehir, günümüzde iklim koşulları ve bereketli toprakları ile hem yerli hem de yabancı turistleri mest eden bir güzelliğe sahiptir. Batısında Çeşme Yarımadası, güneyinde kuşadası, doğusunda Manisa ve Aydın, kuzeyinde ise Madra Dağları bulunmaktadır.

Ege, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra çeşitli tatil beldeleri ile de oldukça ünlüdür. Yazın kısa bir Ege molası vermek isteyen kişiler, İzmir’in eşsiz koylarında tatilin tadını çıkarabilmektedir. Dolayısıyla her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan İzmir’de konser olmaması neredeyse imkansızdır. Hem yaz hem de kış aylarında onlarca etkinlik ve konser düzenlenen şehirde yaşayan kişilerin keyifli dakikalar geçirdiğini söyleyebiliriz. Öyle ki kente gelen turistler dahi İzmir konserleri ile tatillerini daha da renklendirebilmektedir.

İzmir Konserleri Ne Zaman?
Yazının başında İzmir konserlerinin yılın her tarihinde olduğundan bahsetmiştik. Gerek İzmir halkının sosyal hayata verdiği önem gerekse İzmir’e gelen binlerce turist, İzmir konserlerinin yoğun bir şekilde planlanmasını sağlamaktadır. Özellikle Ooze Venue isimli mekanda onlarca konser ve etkinlik düzenlenmektedir. Yılın her ayında düzenlenen bu konserler hem İzmir halkının hem de İzmir’e gelen turistlerin yoğun bir şekilde ilgisini çekmektedir. Dolayısıyla İzmir konserleri ne zaman her Cuma, Cumartesi ve Çarşamba akşamları Ooze Venue’da konser düzenleniyor şeklinde cevap verebilmek mümkündür. Peki, Ooze Venue’da Ekim ayında hangi konserler var? Gelin inceleyelim.

Ooze Venue İzmir Ekim Ayı Konserleri

Ooze Venue konserler;

  • 4 Ekim Cuma akşamı Melek Mosso konseri,
  • 5 Ekim Cumartesi akşamı Berkay konseri,
  • 9 Ekim Çarşamba akşamı Şanıser konseri,
  • 11 Ekim Cuma akşamı Yüzyüzeyken Konuşuruz konseri,
  • 12 Ekim Cumartesi akşamı Rubato konseri,
  • 16 Ekim Çarşamba akşamı Evet Ne Söylüyoruz konseri,
  • 18 Ekim Cuma akşamı Şehinşah konseri,
  • 19 Ekim Cumartesi akşamı Hakan Altun konseri,
  • 23 Ekim Çarşamba akşamı Özbi-Gülce Duru konseri,
  • 25 Ekim Cuma akşamı Cem Adrian konseri,
  • 26 Ekim Cumartesi akşamı Tan Taşçı konseri,
  • 30 Ekim Çarşamba akşamı Ersay Ünver konseri düzenlenmektedir.

Yukarıda bahsedilen konserlere gitmek isteyen kişiler Ooze Venue İzmir konser biletleri ile ilgili çeşitli araştırmalar içerisine girerler. Peki, Ooze Venue etkinlik biletlerini nasıl alabilirsiniz?

İzmir Konser Biletleri Nasıl Alınır?
Eğer siz de İzmir konser biletleri ve izmir tiyatro bileti nasıl alınır sorusunu soruyorsanız doğru adrestesiniz. İzmir etkinlik ve konserler ile ilgili haber sahibi olmak için izmirburaya.com İzmir şehir fırsatları sitesini incelemeniz yeterlidir. Üstelik izmirburaya.com’dan yukarıda bahsettiğimiz tüm konserler için bilet satın alabilirsiniz. Hadi ne duruyorsunuz İzmir’de eğlenmek ve konserin tadını çıkarmak için izmirburaya.com’u ziyaret edin!

https://www.izmirburaya.com