Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlişki Falı ve Tarot Falı

Sevdiğinizle aranız iyi olmayabilir

Sevdiğinizle aranız iyi olmayabilir ya da eşinizle yaşadığınız hayatta kafanızda soru işaretleri olabilir. Böyle durumda kafanızdaki soru işaretlerini yanıtlayabilmek için ilk tercih fal baktırmak olabilir. Fal insanlar hakkında geleceği tahmin etmek bir anlamda 6,hissinizi kullanarak onlara olacaklar hakkında yorumlarda bulunmaktır. Falların en önemli özelliği birçok çeşidinin olmasıdır. Biz her ne kadar fal denildiğinde kahve falı aklımıza geliyor olsa da diğerlerinin de ciddi yorumları mevcuttur.

Her çift zaman zaman fala baktırmak isterler. Amaç ise tamamen kaderlerinde neler olup bittiğini öğrenmek vardır. Kafasındaki soru işaretleri öğrenmiş olmak ise onların ilişkide nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda da fikir sahibi olmalarını sağlayacaktır. Katina aşk falı bunlardan bir tanesidir. Kartlardan yola çıkılarak yapılan tahminlerle fala baktıran kişiye bilgiler aktarılır. Bu bilgilerin tamamen doğru olması söz konusu değildir. Çunku hepsi yorumlardan ibarettir. Falınızı yorumlayacak olan kişi ne kadar tecrübeli ise sizin alacağınız keyifte o kadar yuksek olacaktır.

İlişi Falı Gerçek midir?

Falları çeşitli olduğunu söyledik ve bunlar arasında bir tanesi de ilişki falıdır. Bu faldaki amaç gizli olan bilgilerin aktırılması sağlanır. Sevdiğiniz insanla aranızdakiler yorumlanarak bir takım şeyler açıklığa kavuşturulur. İlişki falı yalnızca birlikteliği olan insanlar tarafından yapılmaz. Bir ilişki hazırlığında olan ya da ilişkisinin olmasını isteyenlerde bu fala baktırabilir. Tarot falı ilişki falı olarak değerlendirilebilir. Gerçeğe en yakın olan fal çeşitlerinden birisidir çünkü tarotta hiçbir falcı sizin kaderinizi bir şeylere bakarak söylemeyecektir. Sizin kendinizin seçtiği bir karttan yola çıkarak seçim yapılır. Bunun içinde tarotta hiçbir şeyin tesadüf olmadığını söyleyebiliriz. Eğer ki gerçek bir ilişki falı baktırılmak isteniyorsa o zaman uzman bir falcı bulmak gerekir.