Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oki C712 Renkli Yazıcı

  A4 kağıdı için

 

A4 kağıdı için özel tasarlanmış üstün baskı kaliteli renkli yazıcıdır. Tek seferde maksimum 1690 adet boş kağıt kapasitesi bulunmaktadır. İçerisindeki orijinal toneri aylık 6000 adet baskı karşılayabilmektedir. Orijinal tonerin maliyeti yüksek olduğu için alternatif olarak muadil toner kullanabilirsiniz. Oki’nin C serisinin en üst klasman yazıcısı olan C712’nin baskı hızı 34/36 ppm renkli baskı işlemi yapmaktadır. Yazının bağlantı noktaları; eternet lan kablo girişi , wireless bağlantısı ve google cloud print 2.0’dır. 600 x 600,600 x 1200 ve 4 seviyeli 600 x 600 dpi baskı çözünürlüğüne sahiptir. İlk baskı siyah beyaz baskılarda 8 saniyede, renkl baskılarda 9 saniyede çıkmaktadır. Normal yaklaşık 1 dakika içerisinde ısınmakta, güç tasarrufunda 35 saniye içerisinde ısınmaktadır. Bu tip yazıcı için orijinal kartuş ve muadil kartuş kullanımı için uygun değildir. Genellikle askeriyede kullanılan bu makinanın tonerleri orijinal olarak ciddi anlamda pahalıdır.Muadil toner olarak almak istediğiniz zamanda da problem oluşturabilmektedir .

Oki markasında özellikle iddialı olan Binbirtoner , orijinal toner Muadil toner  ve oki orijinal şerit alanında iyi bir yere sahiptir.Elinde stoklu olarak tutmuş olduğu ürünler ile müşteirelrine hızlı bir şekilde ürün gönderimini sağlamaktadır.

Binbirtoner’den alacağınız bu ürünü hızlı ve ücretsiz kargo ile göndermekteyiz.Bunun yanında herhangi bir problem çıktığı taktirde sıfır ürünü ile değişimi sağlanmaktadır.Ürünleriniz sizlere faturalı gelmektedir.Almış olduğunuz ürünlerde ile en önemlisi kaliteyi elde etmiş olacaksınız ve bunu uygun fiyat avantajı ile yakalayacaksınız.Ürünlerin kutularında kesinlikle herhangi bir yırtılma veya yıpranma yoktur.Kullanmaya başladıktan sonrada kesinlikle bir sıkıntı yaratmayacaktır.Çıkarttığı taktirde teknik servisimiz size destek olacak ve sorununuzun çözülmesi için elinden geleni yapacaktır ve sorunu çözecektir.Memnun kaldığınız taktirde bu ürünleri bizlerden daha da uygun iskontolara alabilir ve avantajlı ödeme şekillerinden yararlanabilirsiniz.Yapacağınız alışverişler sonucunda kesinlikle avantaj kazanacaksınız ve bu size fırsatlar yaracaktır. Rekabetçi firmaların dışında Binbirtoner , büyük stok gücüne sahip olması itibari ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi gaye etmektedir.Bu hizmeti sunarken en üstün kaliteyi sizlere en hızlı ve en uygun şekilde yapmayı kendisine prensip edinmiştir.Bu ürünü bizlerden avantajlı ödeme çeşitleri ile ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz.Kredi kartına taksit imkanları ve banka havalesine yapmış olduğumuz % 5 indirim sizlere alışverişinizde fiyat konusunda daha da avantaj sağlayacaktır.Sizde bu ürünü denediğiniz taktirde memnun kalacaksınız ve kalitenin adresi Binbirtoner’den almaya sadece bir tık uzakta olacaksınız