Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veteriner Takip Programı

Veteriner hekim olarak çalışıyorsanız ve kendi veteriner kliniğinizi işletiyorsanız profesyonel ve kusursuz işleyen bir sistem dâhilinde çalışıyor olmak iş yükünüzü oldukça hafifletecektir.

Veteriner hekim olarak çalışıyorsanız

Veteriner hekim olarak çalışıyorsanız ve kendi veteriner kliniğinizi işletiyorsanız profesyonel ve kusursuz işleyen bir sistem dâhilinde çalışıyor olmak iş yükünüzü oldukça hafifletecektir. Çünkü sistemler sizin düşünmeniz gereken tüm takip ve bilgilendirme işlerini yapmakta ve size sadece minik dostlarınızı düşünmeniz kalmaktadır.

Bu tür profesyonel bir yapı kurabilmek için veteriner hekim programları kumlanmanız gerekmektedir. Ancak bu programlar sizler için maliyetleri olabilmektedir. Hem uygun maliyetli hem de en kola kullanıma sahip olan programlardan olan Bulutvet ile tanışabilir ve kliğinizi bir adım daha ileriye taşıyabilirsiniz.

Bulutvet adından da anlaşılacağı gibi bulut sistem ile çalışan bir veteriner yazılımı uygulamasıdır. Bulut sistemlerde programı kullanabilmek için kurulum yapılmasına gerek yoktur. Diğer sistemlerde kliniğinizde sabit bir bilgisayara veteriner programı kurulumu yapılırken ve sadece bu bilgisayar üzerinden kullanıma izin verilirken Bulutvet ile kurulum yapılmadan internet erişimi olan her yerden programınıza giriş yapabilirsiniz. Bir web sayfası üzerinden, istediğiniz her yerden kolay ve hızlı bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Tüm hasta kayıtlarınızı ve takiplerinizi istediğiniz yerden rahatlıkla yapabilir ve takip edebilirsiniz.

 Düşük Maliyetli Veteriner Prgoramı

Bulutvet ile kullanmaya başladığınız veteriner yazılım maliyeti diğer yazılımlara kıyasla çok daha düşük maliyetlerde olmaktadır. Kurulum yapılan yazılımların senelik bakım vb. masrafları söz konusu iken bulut sistemlerde böyle bir durum söz konusu değildir.

bulutvet.com adresi üzerinden giriş yapabilir ve hemen denemeye başlayabilirsiniz.