Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Körfezde Gençlik Vapuru ile Cumhuriyet turu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliğiyle “29 Ekim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi işbirliğiyle “29 Ekim Gençlik Vapuru” etkinliği düzenlendi

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle “29 Ekim Gençlik Vapuru” etkinliği düzenlendi. İzmit Marina İskelesi’nden kalkan Gençlik Vapuru’nda gençler şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle Kocaeli’de farklı etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nce “29 Ekim Gençlik Vapuru” etkinliği düzenledi. Türk Bayrağıyla süslenen Gençlik Vapuru İzmit Marina iskelesi’nden kalktı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında süslenen vapurda katılımcılara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Vapurda gençler şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etme imkanı buldu. Vapur Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Körfez Vapur iskelesi’nde durdu.